Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Bodriland vége :(

Az új, zsúfolt lakás













Úgy tűnik itt a vége mindennek... A gazdák felnőttek, és már nem nagyon tudnak játszani a plüssökkel. Bodriland pedig túl nagy helyet foglalt a gyerekszobában, ez a hely másra talán jobban alkalmas lesz, mint hogy plüss állatok porosodjanak ott. Így végül az a döntés született, hogy a plüssök elköltöznek a tágas emeletes ágy emeletéről különböző polcokra. Itt persze már nem tudnak egymással játszani, de ez talán nem is annyira fontos nekik. Meg azért a lakást nagyon feldobják! Itt már nem nagyon fognak történni olyan izgalmas dolgok, mint amikről bejegyzést szoktam írni, így nem valószínű, hogy ezen a blogon még láthatsz új híreket. Persze ha történik valami, azt kiírom, de ennek kicsi az esélye.
Szeretném megköszönni annak a pár lelkes olvasómnak, aki rendszeresen járt a blogon, ezt az 5 évet. (Mert bizony a blog 5 éves lett, csak már erről is elmaradt a bejegyzés.) És persze azért még mindig érdekes lehet a nagy rajongóknak elölről elolvasni a blogot, bár nehéz lesz visszatekerni az oldalakat, hiszen ez a 173. bejegyzés :) Ebben egy kis segítség itt.

Nincsenek megjegyzések: