Köszöntünk Bodriland hivatalos blogján!!!

Ha először jársz a blogon, gondolom nem érted mi van itt. Ha lefele elkezded olvasni a bejegyzéseket, nem sokat fogsz érteni. Kezd inkább a "Kezdetek" oldallal, ahol megtudhatod mi is az a Bodriland. Ebből itt egy kis ízelítő: Hol volt, hol nem volt, (miért mondanám meg, hogy hol volt?) volt egyszer egy Bodriland. Ez a Bodriland egy közösség, ahol plüssállatok élnek. Nagyon okosak, ez abból látszik, hogy bodriland nagyon fejlett. Például van posta, van vezetőség amiben az okos állatok vannak, és irányítják az országot. Van itt közlekedés, vagyis busz.
Facebook: facebook.com/bodriland

Plülimpia 2012: Összefoglaló



 Ebben a bejegyzésben összefoglalom a 2012. évi plülimpiát. Ha nem tudod mi ez akkor katt. ide. Összesen tíz sport van. de még csak kilenc volt. A foci csak később lesz megrendezve, de az eredmény egy részét már így is lehet tudni. Először sakk volt. Itt Botfa D.B. nyert. Utána curling következett, amit szintén Botfa D.B. nyert. Ezután birkózás volt. Itt Ágócity arany született. A következő sport 100 méter futás volt, itt végre lett Tytown arany is. Újabb futás következett: Teremmaraton. Itt Ágócity simán nyert. A következő sport magasugrás volt. Itt Tytown nyert. Ezután jött a póker. Ágócity vitte le az aranyat. Az autóversenyzés következett. Botfa D.B. megszerezte harmadik aranyát. Az utolsó sport amiről tudok írni, az a tájfutás volt. Tytown nyert. Tehát a foci még hátra van. A Plülimpia 2012 jelenlegi állása:
1. Ágócity 20 pont
2. Tytown 17 pont
    Botfa D.B. 17 pont
Ez azt jelenti, hogyha Ágócityt nem zárják ki a fociból, akkor ők nyerik a Plülimpiát, hiszen a győztes 3 pontot kap, de az utolsó is kap egyet! Hogy ki a második, az a fociban fog eldőlni!
A fociról és az eredményhirdetésről a következő bejegyzésben írok! A futballt legkésőbb az őszi szünetig húzzák.

Nincsenek megjegyzések: